Excursii offroad

Cateodata e nevoie de putina adrenalina pentru a pretui mai mult momentul prezent, dar tu stii asta deja, asa ca iti punem la dispozitie masini 4X4 Offroad complet echipate pentru trasee in Muntii Baiului, acolo unde nu multa lume ajunge.

Calatorind cu masina de teren 4×4 versus masina “normala” 4×2, este cea mai buna oportunitate de a descoperi mai mult decat atractiile turistice comune.

Pe tot parcursul calatoriei cu masina de teren explorezi locuri unde se ajunge doar cu piciorul, ceea ce este o experienta extraordinara inclusiv pentru persoanele cu mai putina conditie fizica, seniori sau persoane cu handicap locomotor.

Oferim siguranta si confort dar si flexibilitate prin avantajul de reconfigurare a traseului, mai ales atunci cand vremea este capricioasa si exista avantajul unor provocari mai mari in teren.

Intr-o astfel de vacanta te poti bucura de experienta unei aventuri off road in care exprimarea spiritului de echipa este foarte importanta pentru a depasi provocarile unei expeditii 4×4.