In zilele noastre linistea a devenit un lux și oricat am cauta-o frenetic, de cele mai multe ori o mai gasim doar in natura sau departe de viata cotidiana, de forfota orasului, de deadline-uri si responsabilitati. O gasim mana in mana cu bucuria de a ne lasa invaluiti de statornicia muntilor, cu emotia apusurilor unice din Bucegi, de exemplu, cu voia buna din jurul prietenilor, cu soiul acela mic de fericire ca ai vazut inca o mica parte din frumusetile tarii noastre. Pentru noi linistea inseamna micile bucurii ale vietii, inseamna cunoastere, inseamna calatorie, explorare, aventura.

Cine suntem noi?

O adunatura de oameni care iubesc natura si care si-au propus sa descopere Romania. Noi am descoperit-o si o descoperim de fiecare data altfel, alaturi de grupurile de turisti care ne ofera increderea de a-i conduce pe drumurile serpuite de pe Transfagarasan, Transalpina, Transbucegi, Cheile Bicazului.

Descoperim Romania de fiecare data intr-un alt mod, pentru ca, nu-i asa? omul sfinteste locul si fiecare vede prin filtrul sufletului sau. Noi ne bucuram ca de peste 10 ani am putut sa fim motivul zambetelor clientilor nostri, mai putin noi, mai mult frumusetile tarii noastre, dar in orice caz impreuna am organizat dintre cele mai vesele excursii montane pentru turisti iubitori de natura, unele dintre cele mai neastamparate excursii offroad pentru aceia iubitori de adrenalina. Nici cu excursiile la castele si obiective turistice nu ne-am situat mai prejos. De la Cantacuzino, Peles sau Bran al lui Dracula de pe Valea Prahovei, pana la Castelul Corvinilor din Hunedoara, pe toate le-am facut „ale noastre” atunci cand orasele au devenit prea sarace in istorie si prea zgomotoase.

Ne gasesti in Busteni, Prahova si stii ce e fain la noi? Ca iti stam la dispozitie non stop, tie si grupului tau de prieteni pentru care, apropo, avem oferte in functie de nr. de persoane.

Ce oferim noi?

Excursii Montane

Alaturi de noi poti explora misterele din Bucegi. Nu o sa iti putem oferi explicatii stiintifice pentru ele, insa te putem ghida si iti putem arata cele mai frumoase locuri din Bucegi si lacurile din imprejurimi. Avem de asemenea in buzunar si povestile localnicilor pe care suntem nerabdatori sa ti le prezentam pe drum alaturi de informatiile geografice. Iti punem la dispozitie masini adaptate numarului de persoane precum si soferi instruiti pentru specificul drumului.

Excursii Offroad

Cateodata e nevoie de putina adrenalina pentru a pretui mai mult momentul prezent, dar tu stii asta deja, asa ca iti punem la dispozitie masini 4X4 Offroad complet echipate pentru trasee in Muntii Baiului, acolo unde nu multa lume ajunge.

Excursii Castele

Castelele sunt si vor ramane intotdeauna trofee ale istoriei, martori ai unor timpuri, ai unor vremuri ce nu se vor mai intoarce niciodata si nu stiu ce forma de imbogatire mai mare exista decat cea culturala. Daca esti printre cei pasionati de calatorii si cultura, suntem de acord sa ti le aratam pe toate din tara noastra. Castele si cetăți deopotriva, Sighisoara – singura cetate medievala inca locuita din Europa, Rasnov – a carei denumire din germana se traduce ca „valea trandafirilor” si multe altele.